четвер, 14 квітня 2016 р.

Квітневе засідання бюджетної комісії облради

   13 квітня 2016 року відбулось засідання постійної комісії обласної Ради з питань бюджету, фінансів та обласних програм. На розгляд комісії було внесено 17 питань, із яких 13 було розглянуто, а розгляд чотирьох питань перенесено на наступне засідання постійної комісії. 
   Одним з основних питань,
було затвердження переліку об'єктів, що фінансуватимуться у 2016 році за рахунок екологічного фонду. З приводу цього, виникли суперечки, бо в комісії по розподілу коштів були відсутні представники бюджетної комісії обласної Ради. Мене, як члена бюджетної комісії, було запропоновано і підтримано колегами до складу вищеназваної комісії.
   Також затвердили комісію по програмі "Питна вода", я запропонував на дану програму передбачити більше фінансування, адже проблеми водопостачання зростають. Колеги підтримали і дали доручення віднайти кошти для збільшення фонду програми "Питна вода".
   Було підтримане звернення нашого голови фракції Радикальної партії в обласній Раді Сергія Кривешка, щодо політв'язнів.     



1 коментар:

  1. The best and worst casino to play poker with, ranked - Dr
    We have 문경 출장마사지 a selection of 여주 출장마사지 the most 문경 출장마사지 popular poker rooms, 안동 출장샵 including the most well known and popular 창원 출장안마 poker rooms, among which you can play at the best poker

    ВідповістиВидалити