пʼятницю, 28 липня 2017 р.

Громадська рада при обласній Раді обговорила кандидатури для подання на конкурс «Людина року-2017»

27 липня відбулось чергове засідання президії Громадської ради при обласній Раді. Під головуванням Наталії Морозової представники громадських організацій розглянули питання подання кандидатур на номінації для участі в конкурсі «Людина року-2017».
Участь в засіданні взяли заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк,
заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної Ради Олександр Крученюк, член постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини Володимир Барцьось.
Під час обговорення кандидатур для подання на номінації конкурсу, члени Громадської ради вирішили висунути представників громадськості в номінаціях «Депутат», «Діяч культури та мистецтв», «Працівник охорони здоров’я», «Діяч науки» та «Громадський діяч». В соціальних мережах Facebook відбудеться відкрите голосування за подані кандидатури.
– Вважаю, що залучення представників громадських організацій до обговорення та висування кандидатур на номінації конкурсу «Людина року» є надзвичайно важливим та правильним рішенням, – зазначив заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк.
Крім того, присутні на зібранні обговорили хід виконання обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки. Перед представниками громадських організацій виступив депутат обласної Ради Володимир Барцьось, який зупинився на основних заходах, запланованих у Програмі та виконаних в першому півріччі. Відбулось обговорення проведеного засідання круглого столу «Іван Богун – визначний полководець та державний діяч української нації» та встановлення у Вінниці першого в Україні пам’ятника визначному козацькому полковнику – Вінницькому і Кальницькому, воєначальнику, наказному гетьману, державному діячу України Івану Богуну.
Обговорили і поточні питання діяльності Громадської ради при обласній Раді, активності членів Ради у розгляді звернень, заяв та пропозицій, які надходять від мешканців області.


Немає коментарів:

Дописати коментар